divendres, 10 d’abril del 2015

Declaració contra la criminalització del sobiranisme i la immigració

La sectorial d’immigració de l’ANC, davant les declaracions fetes el passat dimecres 8 d’abril pel ministre espanyol de l’interior Jorge Fernández Díaz a Catalunya Ràdio, arran de la detenció d’una presumpta cèl·lula gihadista a Catalunya

Manifesta

El seu rebuig més categòric a la vinculació desafortunadament calculada del sobiranisme i la immigració amb el gihadisme.

Condemna

Qualsevol forma de terrorisme, religiós o institucional provingui de qui i d’on provingui.

Denuncia

Les maniobres dissuasives i intimidatòries perpetrades per l’estat espanyol contra membres de la comunitat catalana que exerceixen el seu dret legítim d’opinar sobre el futur del país per al qual mostren un sentiment lícit de pertinença, amb independència dels orígens. L’absoluta impunitat deliberadament consentida a les autoritats, determinats partits polítics i mitjans de comunicació espanyols en reiterades declaracions infames contra el procés de transició català, amb falses acusacions com a argument habitual.

Postula

El respecte més rigorós de les llibertats d’expressió, de manifestació i d’associació universalment protegides i defensades en les societats democràtiques i el dret internacional.

Apel·la

La ciutadania catalana a mantenir la calma en la fermesa i la perseverança en la lluita per al seu alliberament del sistema autonomista espanyol que l’escanya, l’asfixia negant sistemàticament la seva identitat construïda en segles d’inclusió i convivència pacífica; Als valors de la ciutadania única i plural tant preuats a Catalunya, garantia del seu enriquiment polític, social, cultural i productiu.

PER UN NOU ESTAT CATALÀ PLURAL I INCLUSIU 
NO A LA UTILITZACIÓ DEL FET MIGRATORI COM A ARMA PROPAGANDÍSTICA
NO A LA CRIMINALITZACIÓ DE L’ISLAM
NO A L’OSTRACISME DE LA NACIÓ CATALANA EN PROCÉS DE TRANSICIÓ DEMOCRÀTICA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada