dimecres, 15 de febrer del 2017

18F Gran manifestació pels refugiats “casa nostra casa vostra


El pròxim dissabte 18 de febrer, a les 16 h a la plaça Urquinaona/Via Laietana de Barcelona, “Casa Nostra, Casa Vostra” organitza una manifestació en suport als refugiats. L’ANC forma part de la campanya i, per tant, també n'és convocant.
Us convoquem a participar en aquesta mobilització en la qual hi participarem amb pancarta pròpia sota el lema:
Vinguis d’on vinguis, REPÚBLICA CATALANA”.

Fem sentir la nostra veu demostrant que el poble de Catalunya vol acollir refugiats i posem en evidència que les competències en dret d’asil corresponen a l’Estat espanyol, un estat insensible amb aquesta crisi humanitària, que incompleix els acords internacionals als quals es va comprometre i posa traves perquè les institucions catalanes puguin dur a terme l’acollida de refugiats. Posem en evidència que necessitem la República catalana per fer polítiques de refugi pròpies i perquè per fer efectiu l’acolliment de refugiats hem de disposar d’un estat propi.

Per fer-ho ben visible, veniu darrere de la nostra pancarta (carrer de Fontanella – Via Laietana) on disposarem de cartells aeris amb missatges més concrets i repartirem fulls volanders amb els nostres arguments. Ah, i no us oblideu de les estelades!

Us podeu fer voluntaris de l'organització “casa nostra casa vostra” al següent enllaç:
Aquí podeu trobar més informació de la manifestació i el seu recorregut:

Us animem, doncs, a participar-hi. Fem d’aquesta manifestació un clam per la nostra dignitat com a país i perquè quedi ben clar que si volem canviar les coses, només hi ha un camí: República catalana.

2 comentaris: