dimecres, 12 de juliol de 2017

Rebuig a les brutals agressions patides per la Maria

La Maria després de ser atesa (Fotografia: Malarassa)
A partir de les noticies publicades en el diari Malarrassa, on s’informa dels insults i agressions físiques patides per la Maria, ciutadana terrassenca nascuda a la República Dominicana, l’ANC‐Terrassa per la Independència i la Sectorial d'Immigració de l'ANC declaren:

  1. El seu contundent rebuig i total condemna a la violència racista i de gènere que ens toca ser testimoni en aquest cas.
  2. Es solidaritza amb la víctima per l’atac perpetrat contra un dels valors més preuats de la condició humana, que és la seva dignitat. 
I vol expressar que:

  1. El respecte dels drets humans i les llibertats fonamentals de tots sense distinció racial, de color, sexe, orientació sexual, llengua, creences religioses, opinions polítiques, nacionalitat, recursos econòmics, o qualsevol altra forma de discriminació, és la condició bàsica de la llibertat humana.
  2. És alarmant com l’espai públic, lloc natural de la convivència ciutadana, pot omplir‐se d’insults, d’agressions verbals i físiques, mentre pateixen els discursos de la pau, la llibertat i el respecte a la diversitat.
  3. Insta la ciutadania a que denunciï i rebutgi totes les formes de discriminació i que hi actuï en contra cada dia.
  4. Insta de manera molt especial al jovent, a treballar de manera contínua i compromesa en la lluita pels Drets Humans, en tots els àmbits en què són presents.
  5. Exigeix a les autoritats actuar sense embuts per tal de prevenir, sancionar i corregir aquesta mena de comportaments antisocials, per a la salvaguarda de la cohesió social com a valor essencial de tota comunitat.
Per tot això, l’ANC‐Terrassa per la Independència i la Sectorial d'Immigració es reafirmen en la lluita per una societat i un país més justos, i inclusius per a tothom.

Perquè volem un país nou on es respectin els drets humans

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada