divendres, 20 de juny del 2014

L’ANC organitza la jornada ‘Immigració i independència’ a l’Ateneu Barcelonès


La sectorial d’Immigració de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza el proper dissabte 28 de juny la jornada ‘Immigració i independència. Reptes per a un nou estat plural i inclusiu’; un acte en què múltiples representants polítics i de comunitats immigrades analitzaran com veuen el futur de Catalunya i com ha de ser la construcció del nou estat. L’acte comptarà, a més, amb una conferència de Patrícia Gabancho i la cloenda de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell.

La jornada, que se celebrarà a l’Ateneu Barcelonès de 10 a 14 hores, comptarà amb les intervencions de representants de les principals forces polítiques sobiranistes del país, com Èric Bertran, sotssecretari d'immigració de CDC; Oriol Amorós, diputat, vice-secretari general d’ERC i exsecretari per a la immigració de la Generalitat de Catalunya; Laura Massana, diputada d’ICV; i un representant de la CUP.

A més, diversos representants de les principals comunitats immigrades de Catalunya analitzaran en una taula rodona com veuen el futur de Catalunya i com hauria de ser el futur estat. Hi participaran Javed Ilyas, president de l’Associació de Treballadors Paquistanesos; M’Hamed Abdelouahed, president de l’associació Amazhan i portaveu de la Casa Amaziga de Catalunya; Abdou Mawa N’Diaye, president de la Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya; Ahmed Benallal, president de l’associació marroquina La Llum del Nord; José Vera, expresident de la Federació d’Associacions Equatorianes de Catalunya; Volodymir Petrushak, president de l’Associació Ucraïnesa de Catalunya; Maria Badet Souza, presidenta de l’Associació APEC d’estudiants i investigadors brasilers a Catalunya; i Mathew Barton, de Dorset, sud d'Anglaterra. El periodista Carles Solà serà el moderador de la taula rodona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada