dissabte, 28 de gener del 2017

Robert Masih substituirà Santi Vidal com a senador

Robert Masih Nahar substituirà el fins ara senador d'Esquerra Republicana Santi Vidal, que aquest ahir va presentar la seva renúncia voluntària a l'acta. Masih era el primer suplent del jutge a les llistes d'Esquerra Republicana pel 26-J per Barcelona.

 Masih va néixer el 1974 a Gurdaspur (Panjab, Índia) i és membre fundador i director/vicepresident de la Federació Catalana de Criquet. És jugador, promotor d'aquest esport i el representant del criquet català al comitè internacional. Masih és llicenciat en Ciències químiques i parla sis idiomes: català, castellà, anglès, hindi, penjabi i italià.

 Va arribar a Barcelona el 2005 i està vinculat a Esquerra Republicana des del 2012. Va ser candidat a les eleccions municipals el 2015 i també es va presentar a les darreres eleccions al Senat com a suplent.

També treballa en temes relacionats amb la immigració i la integració i, de fet, forma part de la sectorial de Ciutadania i Migracions del partit. Ha organitzat esdeveniments culturals i esportius juntament amb l'ambaixada de l'Índia i té una àmplia experiència en gestió i administració d'entitats esportives i culturals.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada